Monthly Makers: Lera!

 
Dags för månadens kreation i Monthly Makers. Temat för denna månad har varit lera och ska jag vara helt ärlig har jag inte varit jätteinspirerad till att göra något. Har en massa lösa idéer och så ändrar jag mig. Plus att jag varit lite extra fattig denna månad så jag fick helt enkelt köra på det jag hade råd med. Valde då att köra på Cernit-lera som jag inte jobbat med sen jag var typ 9 eller 10 år, då jag och min bästis det året gjorde figurer som vi sedan sålde för att köpa ett brytbart bästavän-halsband. 
 
Letade runt lite på Pinterest och hittade lite roliga idéer. Och tidsoptimist som jag är så gjorde jag allt igår ^^. Så vad blev det? Jo, det här:
 
monthlylera1
 
monthlylera2
 
monthlylera3
 
monthlylera4
 
monthlylera5
 
monthlylera11
 
monthlylera12
 
monthlylera13
 
Fyra olika halsband med lite olika mönster. Två My Little Ponys som självklart är enhörningar (såklart!). Och sen gjorde jag fyra olika pärlor med kubiskt mönster. Satte sen ihop allt med kedjor och snören, plus lite träpärlor och metallgrejer (kände mig som 17 igen när jag satt och pysslade smycken på löpande band). Och om ni undrar så är jag sämst på att välja ut bilder som ska få vara med så alla är med. Ingen ska vara utanför.
 
Var såklart tvungen att posera lite med mina kreationer. Hoppas ni gillar det! 
 
monthlylera6
  
 
monthlylera8
 
monthlylera9
 
monthlylera10
 
monthlylera14
 
monthlylera15
 
Fick hjälp att fota av min kära vän Fasica. 
 
Nästa månad i Monthly Makers kommer att bli spännande för då är det jag som är värd. Men denna månad ska ni lämna era bidra hos Anna Maria. Hon kommer sedan den sista mars att lägga upp ett samlingsinlägg på allas kreationer. Glöm inte att kika in! Plus att en också kan kolla på Monthly Makers facebooksida för mer inspo och inlägg. 
 
 
Tjing! 
 
 
 
Translation: This months creation in Monthly Makers are made of clay. I used polymer clay and made myself some jewellery. 

0 reaktioner till “Monthly Makers: Lera!”

  1. Men alltså <3 För det första älskar jag att alla har små anekdoter om lera att dela med sig av. Så himla festligt med diverse traumatiska barndomsminnen och idérika upptåg! Gör mig väldigt glad att läsa.

    Och sen bara älskar jag enhörningarna. Helt jävla underbara! Hade verkligen blivit glad om jag sett dig i ett sånt halsband på stan! och de är så välgjorda – helt underbart! De enklare pärlorna är också så himla snygga i sig själv. Måste säga att jag är vrålimpad av ditt månadsbidrag! 🙂

  2. Disse smykkene ble utrolig fine! 🙂 Likte spesielt godt smykkene med de små pastellperlene, men for en jobb du har gjort med de to My Little Ponyene! Kjempekult!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *