Scallopmönstrade naglar.

 
 
Blev inspirerad av Miriams inlägg om vårnaglar och tänkte att det vill jag också göra. Så, sagt och gjort. Såhär blev resultatet:
 
 
 
 
 
Använde mig av två nagellack från Essie (min favorit för tillfället) som heter Bachelorette Bash (den perfekta hallonröda) och Mint Candy Apple och så ett från L’oreal som heter Bluereef. Älskar Scallop-mönstret. Det ser nästan ut som moln. Plus att färgerna är några av mina absoluta favoritfärger. Vad tycks?
 
Fick inspiration och guide från den här bilden som återfinns i Miriams inlägg:
 
 
 
Tjing!
 
 
Translation: Did my nailes with a scallop pattern. Do you like it?
 

0 reaktioner till “Scallopmönstrade naglar.”

 1. Hej!
  Vi är två tjejer från Helsingborg som tillsammans med vår klass medverkar i ett projekt som går ut på att skapa en film kring faror med alkohol i trafiken. Vill du bidra med datt hjälpa till att upplysa så många som möjligt hur farligt det är med alkohol i trafiken.

  Varje år dör ca 75 personer och 1000 skadas pågrund utav alkohol och droger i trafiken. Varje dygn görs 525 onyktra resor i trafiken och det är alltid en fara för omgivningen.

  Vill du vara med och påverka att olyckor i trafiken minskar, gilla och dela vår sida på Facebook eller hjälp oss att synas på din blogg!

  https://www.facebook.com/dupaverkarallaandra?fref=ts

  DU kan göra skillnad, var med i kampen om en säkrare trafik!

  Tack på förhand / Olivia & Matilda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *