Monthly Makers: METALL

monthlymakers_metall_elsalisa_larson_kerstin3
Dags att visa upp månadens bidrag till Monthly Makers. Temat för månaden är METALL och jag har tänkt länge på att skapa ett halsband till min älskade katt Kerstin. Och nu när hon precis i dagarna flyttat ner till mig så passade det perfekt att fixa det!
monthlymakers_metall_elsalisa_larson_kerstin7
monthlymakers_metall_elsalisa_larson_kerstin8
Jag köpte stansar och små berlocker samt en liten metallplatta att hållas på och fick feeling att göra hur mycket som helst då det gick så fort att stansa. Det är bara Kerstins halsband som är klart men det kommer nog bli fler halsband till både mamma, mig och kanske någon mer. Det svåra med stansningen var bara att få allting rakt när en höll stansarna. Men det gick hyffsat bra. Eller vad tycker ni?
Kika in fina Kerstin i sitt halsband med en berlock i metall (själva halsbandet är från en djuraffär):
monthlymakers_metall_elsalisa_larson_kerstin4
monthlymakers_metall_elsalisa_larson_kerstin5
monthlymakers_metall_elsalisa_larson_kerstin6
Tänk att min älskling äntligen blivit stadskatt igen. Och nu i ett finfint stansat halsband!
För er som inte vet vad Monthly Makers är:

Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2016 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. I november är temat METALL och Wilda är värd. Kommentera hennes inlägg med länk till ditt eget bidrag, senast den 28/11 för att vara del av sammanställningen! Genom att göra det godkänner du att vi återpublicerar din bild i relevanta sammanhang i våra bloggar och mediekanaler – självklart med hänvisning till ditt eget inlägg.

Vi som driver Monthly Makers är AliciaAnna María, Annica, Beata, BeatriceJessica, Mikaela, RuthSandra, StinaWilda och jag! Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!
✂︎✎❖
Translation: This is my creation in the creative project Monthly Makers. This month the theme is METAL and I made a neckless to my cat Kerstin.

16 reaktioner till “Monthly Makers: METALL”

  1. Åhhh så fint! Perfekt katthalsband ju, men vill se de du gör till dig och din mamma med, kommer bli superfina de också! Har aldrig testat att stansa bokstäver men är sugen! Det ser så kul ut? Och såååå roligt att Kerstin äntligen är hos dig! <33

  2. Vad stolt hon ser ut i sitt nya halsband! Älskar sådana där stans-bokstäver, det blir så enkelt men så himlahimla snyggt. Minns när vi fick leka med metall på slöjden i mellanstadiet och stansade på små brickor som blev till galna mängder halsband och nyckelringar!

  3. Åh vilket himla fint halsband och så härligt att få se fina Kerstin <3 Vart köpte du stansar? Jag skulle aldrig få på Asla ett halsband, men tack och lov har hon ett chip i sig.

  4. Alltså hon är ju sååå bedårande! Vad glad jag är att ni är återförenade, och det fina halsbandet gör henne verkligen rättvisa. Kolla vad stolt hon är på sista bilden! Så fint <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *