Är det nu, nu som det tar slut?

 
Jag brukar oftast inte vara så privat på min blogg. Personlig, ja, men inte privat. Men nu tänker jag skriva om något som gör ont. Att förlora någon som en tycker mycket om. 
 
nu1
 
nu3
 
nu5
 
oliver4
 
 
Jag trodde att det skulle vara vi. Kanske inte för alltid men i alla fall längre än såhär. Han var den som skulle rädda mig, vara min trygga, fasta punkt. Kanske förlitade jag mig på honom alldeles för mycket. Kanske var mina drömmar för stora. Men han ville inte det som jag ville. Han ville leva sitt liv. Jag respekterar det men det gör ändå så fruktansvärt ont. 
 
Veronica Maggio går på repeat då hon kan det där med att förklara ett uppbrott. Är det nu, nu som det tar slut? ekar i mitt huvud. Hela dagen då det hände var lite som ett töcken och jag hörde bara den textraden i huvudet. Det var lugnt, vi pratade, ingen hade gjort något fel egentligen. Vi kom bara inte längre. Det sa stopp. Jag fick säga ifrån för jag kan inte vänta i en evighet på att vi kommer göra slut så småningom. Jag ville gå vidare. Om jag inte fick honom så måste jag gå vidare. 
 
Att sitta i en säng och bara prata om vad som är fel och vad som ska ske. Det gör så j*vla ont. Tårarna strömmade nerför kinderna. Jag visste att det var rätt beslut men ångrade mig direkt ändå. Vill inte båda så går det inte. Att sedan fira alla hjärtans dag och lite låtsas som ingenting var inte jättekul. Det var bara att le och kämpa på. Vi är vänner, absolut. Men jag kommer sakna honom som min. För nu är han inte det längre. Han är inte min. Bitterljuvt är vad det är. Vi hade det bra. Och jag kommer minnas alla fina stunder vi hade tillsammans. Nu börjar något nytt och jag måste bara ta mig över det onda. Kanske snart. 
 
✂♡ 
 
 
 
 
Translation: Heartbreak and loss of a love that was mine. 

0 reaktioner till “Är det nu, nu som det tar slut?”

  1. <3 <3 <3 <3 Världens största kram till dig! Veronica sätter verkligen ord på känslor så bra, hon gick på repeat när jag mitt hjärta gjorde ont också. Tror som du att det är bra att om det nu måste ta slut så får man göra slut direkt, för det gör så mycket ondare att dra ut på det tycker jag. Men vad det suger 🙁 Skriv på facebook om du vill prata <3

  2. Skärpning… Så länge han ej betedde sig som ett as. Smittade dig med en obotlig könssjukdom, som om några år leder till cellförändringar och något som kan komma att bli cancer, så fan skärpning.
    Värsta jag vet när folk sitter och är ledsna helt i onödan. Ut och gör saker som gör sig glad. Du e ok, jag lovar.

  3. alltså, den där anonyma kommentaren är ju helt galen. klart du ska gråta tills det går över och känna smärtan tills den bleknar. fy så hemskt när kärleken tar slut. många varma kramar till dig!

  4. fy vad jobbigt 🙁 visst världen går inte under som anyonym antyder, men jag tror ändå att det är viktigt att få vara ledsen och känna allt, det är ju en del av att bearbeta det <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *