Vi kanske ses det finns en chans, på nån spårvagn någonstans

Nu kommer den lilla (eller stora) hemlisen som jag tänkt berätta för er ett tag nu. Jag ska nämligen flytta. Till Göteborg! Jag som bott i Stockholm i sju år har nu bestämt mig för att det är dags att dra vidare till västkusten. Har nog alltid tänkt att jag förr eller senare skulle hamna i Göteborg men det har inte varit läge att flytta pga jobb eller plugg och så vidare. Men nu, efter att min bästa Anna velat att jag ska flytta till stan i cirka fem år och när jag också träffat Alessandro. Ja, då kändes valet självklart. Men var ska jag bo då?
Jo, jag har köpt en bedårande etta i Majorna! Min alldeles egna lägenhet som jag får inreda som jag vill. Som jag har längtat. Hoppas så att ni vill kika in och följa mitt nya liv i Göteborg. Om två veckor flyttar jag in. Och självklart ska ni få se bilder. De är tagna av mäklarfirman Kvarteret Mäkleri. Enjoy!
Kjellestadsgatan129685
Fatta denna mysiga ”yttergård”!
Kjelllestadsgatan129715

Kjelllestadsgatan129705

Det ljuvliga rummet med trägolv och stora fönster. Här kommer jag trivas minsann!

Kjelllestadsgatan129805

Kjelllestadsgatan129758

Mitt drömkök. Mintgrönt och ljuvligt. Gamla skåp som är bevarade från förr. Hela lägenheten är nyrenoverad men den förra ägaren ville behålla den gamla känslan. Och jag håller med. Det blir så mycket finare. Huset är byggt 1923 och den ligger nära alla möjliga mysiga ställen. Mer bilder kommer när jag kommit iordning i läggan. Då ni, då ska ni få se vad jag hittar på och inreder med. Denna inredning är gord av Kvart Interiör. Hoppas så att vi ses på nån spårvagn någonstans!
Tjing!! ❖
Translation: My new home in Gothenburg. I’m moving in about two weeks. Så excited!

10 reaktioner till “Vi kanske ses det finns en chans, på nån spårvagn någonstans”

  1. Alltså grattis, vad roligt! Och jag håller verkligen med dig – köket är ju underbart! Hela lägenheten ser faktiskt väldigt fantastisk ut. Önskar dig lycka till. Spännande med ett nytt kapitel i livet. Man måste våga för att vinna, så är det ju 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *