Monthly Makers: Färg!

 
I månadens Monthly Makers är temat färg. Ska jag vara helt ärlig hade jag ingen inspiration till detta tema. Visste inte alls vad jag skulle göra. Trots att jag älskar färger. Men, efter lite pepptalk med Anna María fick jag tillbaka inspirationen och skapade mitt bidrag på en kväll. Kika in:
 
mm_farg_elsalisa1
 
mm_farg_elsalisa2
 
Det blev tre krukor med scallop-mönster målade i härliga pastelltoner. Perfekt för alla mina sticklingar och växter. Och har ni sett min avokado!? Så stolt att den växer så bra!
 
 
mm_farg_elsalisa3
 
mm_farg_elsalisa5
 
Har även länge tänkt att jag skulle marmorera med nagellack. Kände inte att jag lyckades så bra men tror att vattnet inte var tillräckligt varmt. Får prova igen en annan gång. Men det blev i alla fall lite krukor som passar perfekt till små växter och örter.
 
mm_farg_elsalisa6
 
Pastellkrukor när det är som bäst. Vad tycker ni?
 
 
 Bubblare:
mm_farg_elsalisa8
 
Marmorerade två koppar med fat också. Tyckte att färgerna passade så bra ihop. N’est pas?
 
 
För er som inte vet vad Monthly Makers är:
Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2016 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. I maj är temat färg och Alicia är värd. Kommentera hennes inlägg med länk till ditt eget bidrag, senast den 28/5 för att vara del av sammanställningen! Genom att göra det godkänner du att vi återpublicerar din bild i relevanta sammanhang i våra bloggar och mediekanaler – självklart med hänvisning till ditt eget inlägg.

 
Vi som driver Monthly Makers är AliciaAnna María, Annica, Beata, BeatriceJessica, Mikaela, RuthSandra, StinaWilda och jag! Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!
 
 
✂︎✎✍
 
 
 
Translation: This months creation in the creative project Monthly Makers. I painted some pots and marbled with nail polish. 

0 reaktioner till “Monthly Makers: Färg!”

  1. Åh vad söta scallopkrukorna blev! Och jag är inne i en marmoreringsperiod där allt marmorerat är fint haha. Men jag tycker att både kopparna och krukorna blev superfina, älskar lager på lager och den flyktiga effekten det ger.

  2. Åh vad häftiga de marmorerade krukorna blev! Hur har du gjort för att få till den effekten?? Kopparna blev också väldigt häftiga, speciellt den blå/turkosa 🙂 Den påminner lite om moln på en blå himmel 😉

  3. Så jäkla fint! ALLT! Gillar verkligen de pastelliga mot terrakottan på scallopkrukorna, och de marmorerade tycker jag visst du lyckades bra med, hur fint som helst! Tycker verkligen de färgerna passade bra ihop, kopparna blev ju fantastiskt bra!

  4. Oj vad fina krukorna blev! Nu blev jag jätteinspirerad att göra likadana själv, skulle passa perfekt i rummet vi håller på gör i ordning för vår lilla kotte som kommer i sommar.

  5. Syns det er så kjekt å lese at du fikk til noe selv om inspirasjonen ikke var helt på topp 🙂 Digger scallop-mønsteret på krukkene, og fargene på koppene med fat passer superbra sammen ^^

  6. Kul att du gjorde så många olika varianter! Jättefint! Och ja, du är ju verkligen pastelldrottningen och vet precis hur du ska få till det. SÅ snyggt med de där molnformerna mot terracottan också.

  7. Sviiinfina, Elsa! Gillar särskilt dem som har som små moln på sig. Väldigt inspirerande och vackert! Och din nagellacksmarmorering ser super-duper ut! Jag provade en gång och det blev bara en trådig klump i ena änden så jag tror det är svårare än det ser ut 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *