Monthly Makers: trä!

 
monthlytra8
 
Månadens tema för Monthly Makers är trä och jag fick feeling med några gamla träkulor jag hade i mina gömmor. Hade tänkt göra ett annat halsband för längesen men det blev inte av så jag tänkte att det vore kul att göra något nytt av. Tog fram lite pastelliga garner, virkade runt bollen och voilà:
 
monthlytra5
 
Det blev ett halsband! Perfekt till vårens alla festligheter. Hade såklart tänkt göra flera men det hanns inte med. Får bli så småningom helt enkelt. Det var lite tricky att få till slutet på virkningen runt bollen. Men med lite tålamod gick det tillslut.
 
monthlytra6
 
monthlytra7
 
monthlytra1
 
 

För er som inte vet vad Monthly Makers är:
Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2016 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. I februari är temat trä och Sandra är värd. Kommentera hennes inlägg med en länk till ditt bidrag för att vara med.
 
Vi som driver Monthly Makers är AliciaAnna María, Annica, Beata, BeatriceJessica, Mikaela, RuthSandra, StinaWilda och jag! Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!
 
 
❀❀❀
 
 
 
Translation: This months creation in the creative project Monthly Makers. 

0 reaktioner till “Monthly Makers: trä!”

  1. Men åååh, vilka megafina!!! Är det inte svårt att virka ihop dem om kulan? Jag har aldrig virkat ihop nåt hårt men sett folk som gjort både pärlor och stenar och det ser knixigt ut men blir såå fint så jag måste ju prova nån gång! Du får hålla kurs med oss i mars kanske 🙂

  2. Så otroligt fint, Elsa! Älskar verkligen färgerna och att du kommit på hela den där konstruktionen. Jag som i princip bara tänker på saker jag kan göra till min bebis kände att de här kulorna borde passa perfekt som en mobil till vagnen. Har du någon guide på hur du virkade? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *