Monthly Makers: Tändstickor!

 
tandstickor1
Då var det dags att länka era bidrag till månadens Monthly Makers. Det gör ni i kommentarsfältet i detta inlägg.  
 
tandstickor2
Jag tyckte verkligen att månadens tema var väldigt knepigt och eftersom jag skriver C-uppsats just nu har jag inte alls hunnit med att göra något mer speciellt än att pimpa några tändsticksaskar. Jag försökte göra en annan grej men det for i papperskorgen rätt snabbt.  
 
tandstickor3
De två tändsticksaskarna till höger hittade jag faktiskt i en antikaffär i Göteborg och tyckte att de var så fina så jag ville ha med dem också. De andra har jag pimpat. Började lite enkelt med att sätta tejp eller gammal tapet på.  
 
tandstickor4
 
tandstickor5
Sen fick jag inspo från pinterest och gjorde en liten liten väska.  
 
tandstickor6
Och en byrålåda.  
 
tandstickor7
 
tandstickor8
 
 
tandstickor9
Om en ska resa kan en behöva en resväska att ta med. Det tycker i alla fall Dupont (Dupond?). Blandar alltid ihop dem.  
 
tandstickor10
 
tandstickor11
Så nu står de där i fönstret och väntar på att jag ska tända mängder med ljus. Och visst är det lite fint att titta på ändå?
 
Jag kommer att samla alla bidrag i ett samlingsinlägg om cirka en vecka. Ser så fram emot att se era bidrag!! 
 
 
Och för er som missat totalt vad Monthly Makers är så ska jag berätta det. Det är tolv bloggare med ett gemensamt intresse för att skapa som bestämt sig för att ordna en kreativ utmaning. Det hela handlar om att skapa och vara kreativ.
 
I början av varje månad presenteras en ny utmaning hos någon av oss tolv (denna månad är det alltså jag). Efter det får en den resterade delen av månaden på sig att färdigställa sin skapelse utifrån ens personliga tolkning av temat/tekniken ifråga.
 
Och vi som håller på med detta spektakel är: MikaelaInspirami Jess KarlssonJessica AndersdotterHerbariumetAnna MariaAlicia Sivertatiliohej reginaBeataEmelie och så lilla jag!

  

Ps. Följ Monthly Makers på Facebook, klicka här för att ta dig dit!

 

Tjing!

 

 

Translation: This months Monthly Makers is about matches. This is my creation. 

0 reaktioner till “Monthly Makers: Tändstickor!”

 1. Alltså den lilla väskan är så fiiin! Och jag gillar över huvud taget hur du ställt upp bilderna, med Dupont(d) och Eiffeltornet. Jag blev bra inspirerad att göra en liten dekor på de askar som blev över efter mitt eget projekt. Inte ska en behöva ha Solsticke-barnet på display nödvändigtvis. Kanske blir att jag går och rotar i pappersförrådet under dagen!

  Mitt bidrag är en hoppande hare i tändstickor:
  http://aliciasivert.blogspot.se/2015/04/monthly-makers-april-kanin-i-tandstickor.html

 2. Vi hade visst samma tanke med resväskan men din ser äldre ut än min. Hos mig blev det två bidrag på tändstickstemat; ett födelsedagspyssel och ett hantverksaktigt.
  http://lekfulltmedkatarina.blogspot.se/2015/04/tandstickor-monthly-makers.html?m=1

  http://lekfulltmedkatarina.blogspot.se/2015/04/tandstickor.html?m=1

  Och så vill jag göra lite reklam för Mystery Box som man gärna får gå med i. Länk finns från det första tändsticksbidraget.

 3. Jag har inget bidrag den här månaden, men ville bara säga hur otroligt söt resväske-asken blev! De andra är fina med, men den är min absoluta favorit!

 4. väskan!! hur himla fin som helst. bra jobbat! är inte så duktig på pyssel, så jag håller mig på säkert avstånd och betraktar er andra istället. pepp och kram!

 5. Så himla fint alltså!
  (Ps. Det är Dupont! Minnesregel: Duponts mustasch är lite böjd som ett t och Duponds är böjd åt motsatta hållet, som ett d. Mvh tintinnörd.)
  KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *