Monthly Makers, april

 
 
 
Idag har jag den stora äran att få presentera aprils tema i vår kreativa utmaning Monthly Makers. Det är alltså jag som är värd denna månad och det ska bli sjukt spännande att se vad ni hittar på!
 
Temat är TÄNDSTICKOR. Mm, känn på den! Jag tycker själv att detta blir en riktig utmaning. Har aldrig pysslat något med tändstickor förut. Så för att få lite extra inspiration har jag samlat lite bilder på min Pinterest i mappen Do it. Just do it.
 
 
 
 
 
Och för er som missat totalt vad Monthly Makers är så ska jag berätta det. Det är tolv bloggare med ett gemensamt intresse för att skapa som bestämt sig för att ordna en kreativ utmaning. Det hela handlar om att skapa och vara kreativ.
 
I början av varje månad presenteras en ny utmaning hos någon av oss tolv (denna månad är det alltså jag). Efter det får en den resterade delen av månaden på sig att färdigställa sin skapelse utifrån ens personliga tolkning av temat/tekniken ifråga.
 
För att vara med i utmaningen gör man såhär: Den 25e varje månad kommer den som är värd för månaden att presentera sin tolkning, i det inlägget kommenterar du med en länk till din instagram (#monthlymakers) eller till din blogg där du presenterar din tolkning. Den sista varje månad sammanställs bidragen i ett inlägg hos den som är värd för månaden. Visst låter det skoj?

 

Och vi som håller på med detta spektakel är: MikaelaInspirami Jess KarlssonJessica AndersdotterHerbariumetAnna MariaAlicia Sivertatiliohej reginaBeataEmelie och så lilla jag!

  

Ps. Följ Monthly Makers på Facebook, klicka här för att ta dig dit!

 

Tjing!

 

 

Translation: Monthly Makers theme this month is MATCHES. I’m this months host and you have until the 25th to make something. 

0 reaktioner till “Monthly Makers, april”

  1. Så häftigt tema! Det här är det tema som jag har fått mest inspiration av bara av namnet. Det här kan bli hur knasigt och underbart som helst ju! Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *