Monthly Makers: avtryck!

 
 Dags för första temat för 2016. Avtryck. Svårt tema tyckte jag men började tänka på just ordet. Avtryck. Tryck. Tidning. Skriva. Och kom fram till att jag ville göra poesi. Det blev inredningspoesi. Alltså poesi från en inredningstidning. Och inte vilken som helst. Utan den som jag själv ska skriva för nu i vår. Poesi från Elle Decoration. Och temat är avtryck. Det blev två dikter som kommer här:
 
monthlymakersjanuari1
 
En dikt om kärlek. Något som gör avtryck i en. Tycker jag passade bra. 
 
monthlymakersjanuari2
 
En dikt om livet, havet och döden. Att lämna efter sig ett avtryck på jorden. 
 
 
 
För er som inte vet vad Monthly Makers är:
Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2016 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. I januari är temat avtryck och Beatrice är värd. Kommentera hennes inlägg med en länk till ditt bidrag för att vara med.
 

Vi som driver Monthly Makers är AliciaAnna María, Annica, Beata, BeatriceJessica, Mikaela, RuthSandra, StinaWilda och jag! Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!

 
 
Och för er som är sugna på att skapa mer med oss i Monthly Makers:
Det är nämligen så att jag, Beata och Agnes kommer att hålla en kurs under våren och ni är varmt välkomna. Ny eller van skapare spelar ingen roll. 
 
För dig som vill utveckla ert skapande ännu mer men inte känner att du har inspirationen, eller för dig som har miljoner förslag men inte får tummen ur, eller kanske bara för du tycker att det är kul att skapa mer och tillsammans med någon.
Nu under våren, fem gånger (tre helger) kommer vi i Monthly Makers att hålla kurs på Folkuniversitetet. Vi är så himla glada över detta samarbete och hoppas att ni vill komma och skapa med oss! För mer info och anmälan, kika in via den här länken!
 
 
Tjing!
 
 
Translation: This months creation in the creative project Monthly Makers. 

0 reaktioner till “Monthly Makers: avtryck!”

  1. Tycker sådana här och blackout poems är så jäkla SNYGGT. Och du fick till riktigt fina dikter tycker jag, gillar verkligen båda två. Så fint tankegången från tryck –> tidning –> tidningen du ska skriva för!

  2. åh! gillar massor! tycker att det är så fint det där hur orden blir något nytt än ursprungstanken, hur de säger något annat. så inspirerande! tack!

  3. Menguuuu vad fint!! Jag är så fruktansvärt svag för blackout poems, de slår an en alldeles särskild sträng i mitt hjärta och är så spännande att göra!

  4. tänkte egentligen kommentera inlägget ovan och säga något i stil med "himla fina hyllor! och likaså du" MEN så fanns det ingen kommentarsruta i det inlägget?! knäppt. tänkte bara göra dig uppmärksam på det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *